dijous, 20 de febrer de 2014

SORTIDA AL PARC GÜELL

Hem fet una sortida al Parc Güell, a Barcelona, dintre de les activitats dedicades a l'estudi de l'artista que treballem aquest curs, Gaudí.

Sabíeu que les casetes del Parc Güell semblen fetes de llaminadures? Això és perquè l'arquitecte es va inspirar en l'obra de Hansel i Gretel que va veure representada en el Liceu.

Hem tingut a les classes una maleta pedagògica que ens ha deixat el Museu d'Història de Barcelona per treballar l'artista. Entre d'altres aspectes, hem aprofundit en l'estudi de les "cases de llaminadures".

Els nens i les nenes de P4 hem treballat força el conte de Hansel i Gretel i properament també anirem a veure la representació d'una obra al Liceu. Nosaltres no hem dissenyat cap edifici d'estil gaudinià, de moment, però també hem volgut fer una activitat ben dolça: hem buscat una recepta de gominoles i les hem elaborat a la classe per menjar-les a casa.

dissabte, 1 de febrer de 2014

HEM COMENÇAT ELS PADRINS DE LECTURA!

     FA UN PARELL DE SETMANES ELS ALUMNES DE P5 HEM COMENÇAT...
ELS PADRINS DE LECTURA

     Els Padrins de lectura és una activitat conjunta amb els alumnes més grans. Els alumnes de 2on apadrinen als alumnes de P5 i ens ajuden en la lectura, cadascú al seu nivel.

      És una activitat molt motivadora ja que compartim una bona estona cada setmana, uns llibres, les nostres aules i sobretot… fem amics nous!
 
      EN LA PRIMERA SESSIÓ VAM FER LES PARELLES PADRÍ+APADRINAT, ENS VAM FER AMICS I VAM DECORAR ELS NOSTRES CARNETS!
 
 
A LES DARRERES SESSIONS JA COMENCEM LA LECTURA COMPARTIDA!
 
 
 
 
 
 

UN PRAT DE PAPALLONES

     FA UNS DIES ELS ALUMNES DE LA CLASSE DE LES "PAPALLONES" (P4-C) I ELS ALUMNES DE LA CLASSE DE LES "PLANTES" (P5B) HEM PARTICIPAT EN UN PROJECTE MOLT ESPECIAL: FER UN PRAT PER LES PAPALLONES.
 
     
 
 
  

 

     GRÀCIES A LA  COL.LABORACIÓ DE L'AJUNTAMENT, QUE ENS HA FACILITAT LA LOGÍSTICA I TOT EL MATERIAL, HEM AJUDAT A CONSTRUÏR EL PRAT, AL PATI DE DARRERE DE L'ESCOLA.
     FINS I TOT A VINGUT LA TELEVISIÓ DE VILADECANS A GRAVAR-LO!
http://www.viladecanstv.tv/2014/01/la-biodiversitat-sapropa-a-les-escoles-amb-un-projecte-dobservacio-de-papallones/ 
 
     AQUEST PRAT TE ESPÈCIES ADIENTS PER A QUE A LA PRIMAVERA PUGIN VENIR PAPALLONES.
     INCLÚS HEM SORTIT AL DIARI DIGITAL DE "LA VANGUARDIA"!!!
 
http://www.lavanguardia.com/vida/20140130/54400657493/alumnos-de-viladecans-plantan-un-prado-de-mariposas.html